Ny designet batteri desulfator forynger reconditioner for 12V-24V, 36V 48V 60V 72V bly-syre batteri

kr243.31 kr145.99
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Batteri Forynger 12-72 600 for alle batterier/pakninger fra 12 til 72 volt op til 600Ah - Suit batteri 12, 24, 36, 48, 60, 72volt

- Automatisk spænding afsløring

- Batteri spænding real-time visning

- Ikke forsynet med en effekt, der er nødvendig

- Arbejder individuelt, eller i både op-og afladning

- Letvægts aluminium

- Automatisk low voltage cut-off

- Kortslutningsbeskyttelse bygget i

- Virker på alle typer af 12-72V bly / syre-batterier

- Nem installation med M8 ring terminaler og 30A kobber plettering krokodille klip.

Bemærk venligst:

a) Den enhed, der kun arbejder for sulfated bly-syre batteri, oplader og udvide god batterilevetid, ikke for dårligt batteri.

b) Real-time spænding vises på LED-røret kan have 0.1-0.3 v afvigelse fra multimeter, lejlighedsvis på 0,4-0,5 V. Dette er normalt, fordi der er forskel mellem enheder.Og dette vil ikke påvirke vedligeholdelse og recovery-funktion.

c) Det ville ikke arbejde eller vis 'BL0' hvis batteriets spænding er mindre end 11V, 22V, 33V, 44V, 55V, og 66V for 12V-24V, 36V 48V 60V og 72V sats batteri.

Vigtigste programmer:

Genopretning og vedligeholdelse af bly-syre-batterier, der normalt findes i golfvogne/ Buggies elbiler, Solenergi Batteri Banker, Standby Batterier og Små Gaffeltruck og Reach-Trucks.

Virker på alle typer af bly-syre batteri og vil ikke forstyrre andet elektronisk udstyr, der er monteret på dit system.Solgt til mere end 50 lande over hele verden.

Arbejder for at bevare og genvinde alle typer af blybatterier og-pakker fra 12 volt til 72 volt, der er monteret på golf carts / buggies, lille truck, lastbiler, både, el-biler, små solvarmeanlæg, el-cykler og scootere, back up af strømforsyninger .God vedligeholdelse er nøglen til at forlænge levetiden af din dyre batteri packs, og montering af Batteri Forynger er den enkleste og mest omkostningseffektive måde at opnå dette på.Denne nyeste model, med en meget mindre plads, er meget populære med ride på golf buggy brugere og små og mellemstore off grid sol-systemer rundt omkring i verden.Det er også ideel til personer eller virksomheder, der har forskellige batterier af forskellig kapacitet og spænding, de ønsker at opretholde eller genoprette.

Batteriet Forynger fuldt ud vil rense både den negative og positive batteri plader af alle sulfat crystal bygge op, uden at det er nødvendigt for at beskadige høje spændingsspidser, og føre dem tilbage til et fuldt fungerende tilstand.det er også at fjerne sulfat bygge op på ny batterier holde dem i topform, sikre, at de har størst mulig levetid.Det virker i både op-og afladet fase af batteriet cyklus.Batteriet Forynger kan være permanent fastgjort til enhver 12/24/36/48/60/72 volt bly-syre batteri.Det bruger en lille mængde strøm fra batteriet for at forlænge levetiden af nye batterier.Det er også genopliver mange svage eller gamle batterier, der menes at være døde eller skal udskiftes.Alternativt kan du desulfate et dårligt batteri eller sæt, og så bare flytte det videre til den næste batteri.

Vil det fungere?

På ny eller sulfaterede batterier, det virker hver gang.Batteriet Forynger vil ikke arbejde med batterier, der er beskadigede celler eller forseglede batterier, der er tørret ud , det er ikke egnet til UPS-batterier, der ikke er cyklet (opladet afladet), men dette er den bedste del.Hvor godt vil det fungere?For at være virkelig effektiv en desulfator nødt til at kombinere en høj effekt med evnen til at producere en bred vifte af frekvenser.Batteriet Forynger har en ekstern varmeveksler til køling.Det er 10 gange mere kraftfuld end de billige alternativer vil du se, der reklameres for.Hvis du ser en desulfator bygget med plastik boks, det kan ikke være stærk nok til at være effektiv.

Batteriet Forynger virker ved at skabe en bred vifte af lav spænding frekvens-signaler, der er designet til at opløse den sulfat-krystaller, der bygger op om både de negative og de positive plader af en bly-syre batteri.Det er dette build up, der reducerer batterier kapacitet.Forsigtigt for at opløse sulfat krystaller tilbage til elektrolytten over flere opladninger, sænker den indre modstand i batteriet, og rejser vægtfylde.At sikre, at du holder tilbage batterierne til deres maksimale kapacitet.Det virker i både op-og afladninger, med ikke behov for en speciel oplader eller en ekstern strømforsyning.Batteriet forynger vil arbejde på alle typer og mærker af bly-syre batterier, herunder GEL, AGM, Vedligeholdelse Gratis, Deep Cycle, Forseglet og Fritid.Mens BR er en succes inddrive alle sulfated batterier, det vil ikke komme batterier, der er beskadiget eller udtørrede celler .Ud over at inddrive sulfated batterier, ved montering af BR for at dit batteri eller et batteri bank, du kan fordoble levetiden af gode batterier.

BEMÆRK: BR ER IKKE ET BATTERI, OPLADER, DET FUNGERER SAMMEN MED DIN EKSISTERENDE OPLADER TIL AT BEVARE OG GENDANNE DINE BATTERIER.

Synlige resultater kan ses efter den første brug, men i de fleste tilfælde det fulde udbytte af at bruge Batteriet Forynger vil tage længere tid.

GRATIS TEKNISK SUPPORT

Når du køber en BR fra os er du ikke bare købe et produkt, du køber i vores tekniske ekspertise, du har opbakning af ingeniører med mange års erfaring i design og fremstilling af batterier og avancerede battery management systemer.

Udover Batteriet Forynger, vores teknikere har designet og bygget battery management systemer til håndholdte enheder og mange forskellige elektriske køretøjer, herunder cykler, biler og motorcykler.

Hvis du har nogle tekniske spørgsmål om BR eller bare har brug for råd eller hjælp til dine batterier eller batteriet, bedes du kontakte os frit.

 • Hurtig opladning: No
 • Skærm: Ja
 • Pakke: Ja
 • Passer til: 12-72V bly-syre batteri
 • Mærke: GudyExtender
 • Model-Nummer: BR12-72-600
 • Type: elektrisk
 • Intelligent Opladning: No
 • Bruger: Standard Batteri
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Certificering: ROHS

Tags

Tags: kapacitiv touch sensor mpr121, 6v batteri til elbilen, 12v syre bly batteri, batteri puls, derailer bil diy, 12v 20ah batteriet, desulf, 12v lead acid batteri desulfator, 72v batteri oplader, 84v oplader.

Anmeldelser

Ydina Ale1980q
2020-09-25
5/5
Nice product arrived well packed, already put into operation hope esegua well its work. As for the seller super ok