Nicefoto FLH-E Speedlight Paraply Beslag Hot Shoe Holder,kamera strobe flash lys holder,Fotografisk tilbehør

kr94.76 kr82.47
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Nicefoto FLH-E Speedlight Paraply Beslag Hot Shoe Holder,kamera strobe flash lys holder,Fotografisk tilbehør

Specifikationer

Foto studio flash Hot Shoe Indehaver

1.Aluminium materiale,lav pris

2.Garantiperioden er et år

3.OEM er OK

Foto studio flash Hot Shoe Indehaver

Hot Shoe Indehaver

1.Lavet af Aluminium & POM, firma & holdbar,

2.Med 1/4"-3/8" - adapter, og paraply hul.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og dine po. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Vucvoksenuddannelse.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Vucvoksenuddannelse.dk!

Vi insisterer på, at en høj grad af ekspertise, udøvelse af 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig for os, hvis du har nogen spørgsmål, inden du giver os en neutral eller negativ feedback, vi håber du straks kontakte os, så vi kan tilfreds med den hurtigste hastighed til at løse dit problem.Vi tror fuldt og fast på, at alle problemer kan løses i kommunikation

  • Mærke: NiceFoto
  • Model-Nummer: flash indehaver
  • Pakke: Ja

Tags

Tags: flash kit, fotografisk tilbehør paraply, nicefoto softbox, triopo ttl, canon flash, lys paraplyer, nikon flash, octabox triopo, nicefoto ttl, arm-lampe væggen.

Anmeldelser