KT-185 Magnetiske Tumbler 16cm Smykker Poler Super Efterbehandling, Magnetiske Polermaskine

kr1 216.56 kr778.60
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

KT-185 Magnetiske Tumbler.Mini Magnetiske Tumbler, Polermaskine

Spænding: 220v

Spand Størrelse: 180x100mm

Machine dimension: 280*260*400mm

Hastighed: 2000rpm

Kapacitet: 600g

Vi er en stor producent af smykker, værktøj og udstyr, såsom polering børste, diamant tester, elektroniske balance osv.i Kina.

På grund af secure grunde og pakke emballagen, dine produkter, vil først blive leveret efter 3-5 dage fra modtagelse af din bestilling online.

Vi sender dine varer med express bruger 4-7 arbejdsdage fra Kina til hele verden, og vi er også muligt at kombinere portoen, hvis du køber masser af vare.

Bemærk:

Pakken vil blive erklæret med en lavere værdi for at hjælpe dig med at spare told skat.Men hvis du stadig er opkrævet told skat med lav værdi, er du nødt til at betale skat af dig selv.Prisen omfatter ikke told skat.Sætter pris på din forståelse.

Hvis du har spørgsmål,velkommen til at kontakte os.

Vi vil give hurtige svar og mest fremragende Beskrivelse: Designet til polering indviklede detaljer, små sprækker, og flere indstillinger, men ikke flade overflader.Denne magnetiske tumbler kan bruges til at behandle nogle ringe med sten intakt, såsom ; cubic zirconia (cz), rubiner, safirer & diamanter.Leveres komplet med en akryl skål.Magnetisk tumbling er en automatiseret polering proces, der næsten eliminerer behovet for cyanid bombning, afisolering, og thrumming.De fleste efterbehandling operationer er gennemført på under 30 minutter, skal du blot placere dine smykker stykker, stål pins, vand og særlige brændt stof i skålen, og tryk på "on" knappen.Lille stål pins er drevet af kraftig roterende magneter i bunden af den afsluttende skål.Tid kontrol 10 60 minutter.To retninger.

Firma oplysninger, Vi er professionel producent af et forskellige udvalg af produkter og specialiserer sig i smykker at gøre, værktøj og udstyr, juvel hjælpematerialer, polermaskine, børster, pensler, polering af, skalaer, og diamant testere.De nyder høj kvalitet, godt omdømme og rimelige priser.Også kan vi opfylde dine OEM-ordrer.Produkt Service 1.Alle maskiner i vil nyde garanti-2.Til rådighed til at Lave Logo som Kunde\'s. 3.Prøve tilbud er til rådighed, men fragt og prøve at gøre omkostninger betaler kunden. 4.Til rådighed til at Gøre emballagen, som Kunde\'s.Betaling Vi accepterer, T/T,Western Union,Alipal Forsendelse Politik 1.Standard Service er Kina Post Registreret Air Mail(15-60 dage). 2.Hvis varen vejer mere end 2 kg,vil vi vælge fra DHL/UPS/TNT/EMS/China Post/Fedex(3-8 hverdage). 3.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 5.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 6.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.Tilbagebetaling & Politik, Fordi det er en international transport,omkostninger og tid omkostninger er forholdsvis store, så vi lægger stor vægt på kvaliteten af produktet.vi vil undersøge nøje, hvis du Bare i tilfælde af at der er modtaget en beskadiget vare, Bedes du kontakte os.For at de interesser, din,Skal du sørge for at tjekke pakken før du underskriver, og sende os billeder.vi vil foretage en audit i overensstemmelse med de særlige omstændigheder af produkter til at hjælpe dig med at løse dette problem, vil du have mulighed for at nyde flere rabatter.Hvis du ønsker at bytte eller returnere produktet,Og at produktet ikke har nogen skade, kun nødt til at betale returportoen, vil vi sende dig nye vare når vi modtager produktet.Tak for din støtte og forståelse.Feedback Hvis du føler dig tilfreds, kan du give os en 5-stjernet rating, vil det være den største opmuntring for os og for jer til at skabe en bedre service.Hver indsats blot for at give dig en bedre fornemmelse, ledsaget af et oprigtigt.Hvis du ikke er tilfreds med nogen af de varer, bedes du kontakte os.Vi'll løse problemet for dig.TAK!

 • Vægt: 13kg
 • Materiale: Metal
 • Dimension: 280 x 260 x 400 mm
 • Emne Diameter: 1inch
 • Tønde Størrelse: 180 x 100 mm
 • Model-Nummer: gh753
 • Item Bredde: 5inch
 • Kapacitet: 600g(nål+smykker)
 • Enhed Type: stykke
 • Item Længde: 6inch
 • Element Type:
 • Produkt Features: garanti 1 år
 • Navn: smith
 • Item Højde: 2inch
 • Element Vægt: 10kg
 • Smykker, Værktøj Og Udstyr Type: Roterende Værktøj & Tilbehør
 • Hastighed: 2000RPM
 • Spænding: AC 220 V, 50 Hz AC 110 V, 60 Hz

Tags

Tags: rullende maskiner smykker, tumb, små smykker poler, smykker maskiner guld, magnetisk tønde polering, magnetiske poler nål, sten polermaskine, coffee mixer, smykker motor, 9 tommer polermaskine.

Anmeldelser

Qwer 1993
2020-10-10
5/5
Seller deichou loco but arrived Time exact… only need be more certain with delivery, machine looks good will be second evaluation