GRÆSK Sorority Hånd Signa Symbol Dangler Charme

kr48.91
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

GRÆSK Sorority Fatning Dangler Charme, er en af vores mest populære damer smykker valg.Smuk, strålende farver og Rød/hvid Østrigske Krystaller er perfekt,der er placeret i den tunge sølv forgyldte bogstaver.En sikkerheds-style-pin-koden på bagsiden.

Tilstand: Brand new Måle Størrelser:

Ca 12mm høj,20mm bredde Farve:

Antik Sølv FORGYLDT Materiale: Bly og nikkel fri Vægt 3 Gram

Velkommen til vores Butikker!Produktets kvalitet er vores overlevelse bog, også være udgangspunktet for vores samarbejde med dig, hvis du er interesseret i vores produkter, er du velkommen til at kontakte os, vi vil svare så hurtigt som muligt.

Vi lover, at vi kontrollere varerne før levering.Alle vores tilbud er bakket op af en 100% tilfredshed garanti, hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds, kan du returnere varen til os i dens oprindelige stand til en refundering eller ombytning.Før maile os tilbage for den vare, bedes du kontakte os for nærmere retur & exchange instruktion.Vi vil vende tilbage alle dine penge, undtagen forsendelse og ekspeditionsgebyrer efter vi har modtaget din retur varer

Betalingsbetingelser:

Vi accepterer kun Escrow .

Af sikkerhedsmæssige årsager, vil vi kun sende ordrer til den leveringsadresse du har bekræftet med Escrow.

Forsendelse&Aflevering:

1.Betingelser for Forsendelse:

Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode.Elementer, der er kun leveret efter betaling er bekræftet af Escrow.

2.Rederier:

Vi støtter overførsel af "China post", "EMS" "DHL" "UPS".

UPS,det er om 5 dage til levering.

DHL,det er om 5 dage til levering.

EMS ' en,er det cirka 10 dage for levering.

E-Packed,Kina Post, luftpost,det er omkring 15-25 dage til levering.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge en hurtig og pålidelig skibsfart virksomhed, bedes du kontakte os direkte og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

Restitution Politik:

Vi vil refundere, hvis vi ikke leverer inden for leveringstiden.

Feedback:

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du efterlade feedback.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

BEMÆRK: Mængden er begrænset, og ændrer sig hurtigt, ombytning eller tilbagebetaling vil blive tilbudt, hvis bestanden er ikke tilgængelig.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Vi vil svare dig inden for 24 timer.

Tak for din støtte!

Flere charms:

  • størrelsen af charme: 20*25mm
  • Bøde eller Mode: Mode
  • Metaller Type: zink Legering
  • Materiale: Metal
  • Model-Nummer: A0190502
  • Farve færdig: RH
  • Charms Type: Alfabet, Datoer & Numre
  • Vægt: 3 Grams
  • Stil: charme
  • Element Type: Charms

Tags

Tags: delta sigma theta sorority tatoveringer, rund emalje charms, soror, designer charms og vedhæng til armbånd i bulk luksus, drikke kaffe charms, delta sigma theta, aka sorority butik, gud græsk, fotografering plade, smykker at gøre leverancer emalje charms.

Anmeldelser

Tema1226
2020-10-27
5/5
Just received it today, thanks for nice charms.
Gerakul7
2020-12-05
5/5
Charms are super cute and just as promised. Fast shipping.
Ogurcovmaks
2020-12-02
5/5
These charm are exactly as described.