Udendørs Madlavning, BBQ Fan Blæser Grill Fire Bælge Håndsving Fan Komfur Tilbehør til Picnic, Camping

kr64.19 kr25.06
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Udendørs Madlavning, BBQ Fan Blæser Grill Fire Bælge Håndsving Fan Komfur Tilbehør til Picnic, Camping

Bullet Punkter: 1、Kraftig Vind Blæser: Den håndsving blæser kan give luft hurtigt og øge ildkraften af grill.

2、Premium-Håndtag: metal luftudtag er langt væk fra håndtag, som kan være effektivt for at undgå skoldning. (Bemærk: du Bedes sætte på en metal-beskyttende dække, før brug)

3、Metal Fan af Knive: Den håndsving blæser funktioner metal vinger, stærk vind, og 6 vifteformede luftindtag til at sikre fri luft indlæg. (Bemærk: du Må ikke blokere luftindtaget, når du bruger produktet, og læg ikke fingrene i det)

4、Nem at Betjene: Den aftagelige hånd håndsving kan ventileres ved at ryste den frem, og den interne turbine blæser luft væk for at fremskynde grill processen og spare tid ved at bruge kul til at gøre en brand.

5、Energibesparelser: Den håndsving blæser funktioner manuel drift design, kræver ikke batteri, uden ekstra brændstof, der kræves, og det er energibesparende.

Funktioner:

Kraftig Vind Blæser: Den håndsving blæser kan give luft hurtigt og øge ildkraften af grill.

Premium-Håndtag: metal luftudtag er langt væk fra håndtag, som kan være effektivt for at undgå skoldning. (Bemærk: du Bedes sætte på en metal-beskyttende dække, før brug)

Metal Fan af Knive: Den håndsving blæser funktioner metal vinger, stærk vind, og 6 vifteformede luftindtag til at sikre fri luft indlæg. (Bemærk: du Må ikke blokere luftindtaget, når du bruger produktet, og læg ikke fingrene i det)

Nem at Betjene: Den aftagelige hånd håndsving kan ventileres ved at ryste den frem, og den interne turbine blæser luft væk for at fremskynde grill processen og spare tid ved at bruge kul til at gøre en brand.

Energibesparende: Den håndsving blæser funktioner manuel drift design, kræver ikke batteri, uden ekstra brændstof, der kræves, og det er energibesparende.

Specifikationer(om):

Navn: Håndsving Blæser

Størrelse: total længde 29cm/11.42 i, håndtag - 12cm/4.72 i, Air outlet diameter - 3cm/1.18 i

Materiale ABS plast krop/metal dele

Farve: sort

Vægt: 0.35 kg

Længde: 29cm/11.42 i

Sådan bruger: manuel

Brug: Udendørs grill for at øge ildkraften

Packing Liste:

Håndsving Blæser*1

Hvis du ønsker orden i stor mængde, bedes du kontakte os.Vi vil tilbyde en bedre pris til dig!

1. Vi sender pakke ud inden for 3 hverdag efter, at betaling er klar.

2.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Købere er ansvarlig forthese afgifter.

3.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse

4.De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.

6.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

7.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen andget tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element i din possessionmore end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er NOEXCEPTIONS!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer,specifik årsag til returnering.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den oprindelige tilstand andpackaging med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Vucvoksenuddannelse.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

1.12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage,hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI HAR IKKE REPARATION ELLER

3. UDSKIFTE DELE MED UDLØBET GARANTI.

4.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Vucvoksenuddannelse.dk!

1. Kære købere, vi sætter pris på din forretning, hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan du klassificere de oplysninger om transaktionen (Detaljeret sælgerbedømmelser) på Vucvoksenuddannelse.dk med en"PERFEKT 5 STJERNER" og efterlade os en positiv feedback.Vi vil også gøre det samme for dig.

2.Hvis du ikke er tilfreds med den transaktion, uanset årsag, skal du ikke være hurtig til at forlade negativ/neutral feedback.

3.Vi arbejder hårdt på at sikre, Vucvoksenuddannelse.dk Kunden er 100% Tilfreds, og løse eventuelle problemer for dig.Vi tror på, at alt kunne løses med kommunikation.Vi vil være her for at tilbyde den bedste service for dig.4.Alle e-mails og beskeder vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag.Vi undskylder for det sene svar i løbet af ferien.

  • Anvendelse: Luft Blæser
  • Type: Andre
  • Mærke: VAHIGCY

Tags

Tags: Fan, bbq blæser, løbehjul fan 10, barbecu, blæser til pc, Luft Blæser, fan snegl, brand maple gaffel, bred sneslynge, remates udendørs.

Anmeldelser