DC-120v 100A 200A 500A LCD-Combo Meter Spænding strøm KWh Watt Meter 12v 24v 48v 96V Batteri Kapacitet Strøm overvågning

kr136.82 kr116.28
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

RM1307731648873019

Det er en grundlæggende multi-funktion instrument, der kan vise forskellige fysiske parametre, såsom spænding, strøm, effekt, kapacitet, energi -, og operating time i realtid.Overspænding, underspænding, overstrøm kan opnås gennem reserveret relæ grænseflader. .Og måleren bruger 1,8-tommers farve LCD-som et display, display data, der er mere omfattende, klar og let at observere.Denne måler er ideel til applikationer, der kræver overvågning af udgangsspænding og-strøm samt applikationer såsom opladning og afladning af batterier.

karakteristisk

1. Det tovejs opdagelse nuværende gør det nemt for brugeren, der registrerer, opladning og afladning til at opdage det tovejs strøm uden at ændre ledninger retning.

2. Power off memory funktion, er i stand til at huske antallet af AH og WH før slukke efter den er slukket, hvilket er praktisk, for observation og måling.

3, tid og AH antal klar funktion, påvirker ikke den næste måling.

4. Antallet af AHs kan blive fyldt op, uden at det påvirker den direkte udledning måling.

5, spænding, strøm, ladning kapacitet AH antal, WH-antal, tid, magt på samme tid, vise, vise oplysninger er samlet og klar.

6, med output fra funktionstaster, fleksible, åbne eller lukke for produktionen.

7, med over-spænding, over-nuværende beskyttelse.

8, når det er nødvendigt, kan du slukke for LCD-skærmen, reducere produktets effekt

Bemærk:Standard uden Temperatur måling funktion

1 målt spænding

2 Målt nuværende værdi

3 målte effekt værdi

4 Akkumuleret kapacitet eller energi-værdi

5 Batteriets Resterende Kapacitet Fremskridt Bar

6 procent af batteriets resterende kapacitet

7 Målte temperatur

8 output status display

9 Samlet spilletid

10 Tomme

Vejledning

1. AH, WH skifter skærmen klik på for at skifte til displayet WH, skal du klikke på for at skifte til displayet AH nummer.

2. Tryk på OK tasten for at indtaste system parameter indstilling interface, og tryk derefter på OK-tasten for at skifte den type indstilling parameter.Den indstillede parametre omfatter BAT, BPC, OPP, OVP, LVP, NCP, OCP, OTP, ANNONCER, TTL, CLR, DTE. Klik på for at ændre de parametre, efter de parametre, der er indstillet, skal du trykke på OK for at afslutte parameter indstilling interface.

For det tredje funktion indledning

1, "BAT" batteri kapacitet værdi for indstilling af denne parameter er at sætte batteriet målt den samlede kapacitet.

2, "BPC" batteriets resterende kapacitet procentdel, kan sættes i forhold til værdien af de resterende batteri AH

4, "OVP" sæt over-nuværende beskyttelse værdi, hvis den OVP værdi er indstillet, når den faktisk målte spænding er større end den indstillede værdi, vil det bede over-spænding, og cut off relæ (self-klargjort).

5, "LVP" sæt over-nuværende beskyttelse værdi, hvis du indstiller LVP værdi, når den faktisk målte spænding er mindre end den indstillede værdi, vil det bede underspænding, og cut off relæ (self-klargjort).

6, "NCP" sæt over-nuværende beskyttelse værdi, hvis NCP-værdi er sat, når den faktiske måling af afgifter aktuelle værdi er mindre end den indstillede værdi, vil det bede over-strøm, og cut off relæ (self-klargjort).

7, "OCP" sæt over-nuværende beskyttelse værdi, hvis den OCP værdi er indstillet, når den faktiske måling af udledning aktuelle værdi er mindre end den indstillede værdi, vil det bede over-strøm, og cut off relæ (self-klargjort).

8, "OTP" set-temperatur beskyttelse værdi, hvis OTP-værdi er sat, når den faktisk målte temperatur-værdi er større end den indstillede værdi, vil det bede temperatur, og cut off relæ (self-klargjort , Standard uden Temperatur måling-funktion).

9, "ANNONCER" kommunikation adresse-kode indstillinger.I multi-maskine kommunikation, multi-maskine kommunikation opnås ved at angive adressen kode.

10, "TTL" instrument standard relæ output power stat, normalt åben eller normalt lukket.

11, "CLR" no-load nuværende klar funktion, hvis den faktiske ikke-belastningsstrøm er nul

Forbindelsestilstand

1) sin egen strømforsyning ledningsdiagram

Bemærk: Hvis spændingsområderne af de testede batteri (power supply) er mellem (6-75V) under normal drift, kan det bruge sin egen strømforsyning, kabelføring tilstand.For det første justere jumper hætten af strømforsyning udvalg interface til "2W", og tilslut det derefter.Den positive pol på batteriet (strømforsyning) er tilsluttet spænding måling port "Bat+", og den negative pol på batteriet (power supply) er forbundet til shunt "BAT".De positive og negative poler strømforsyningen bør ikke være tilsluttet forkert eller omvendt.Tilsluttes den positive pol på batteriet (strømforsyning) til den positive pol af belastningen, og tilslut den negative pol på batteriet (strømforsyning) og den negative pol af belastningen gennem den anden ende af shunt; den positive pol af opladeren er forbundet til den positive pol på batteriet, og den negative pol af opladeren passerer gennem shunten.Den ene ende er forbundet til batteriet (strømforsyning).

(2) Ekstern strømforsyning ledningsdiagram

Bemærk: Hvis spændingsområderne af de testede batteri (strømforsyning) under normal drift er ikke mellem (6-75V), den eksterne strømforsyning i forbindelse tilstand kan bruges.Den eksterne strømforsyning spænding er (6-75)V. strømforsyning udvalg interface jumper cap er for det første anvendes.Justere for at "3W", så tilsluttes den positive pol på batteriet (strømforsyning) til spænding måling port "Bat+" på det tidspunkt forbindelse den negative pol på batteriet (strømforsyning) til shunt "BAT", og de positive og negative poler strømforsyningen bør ikke være tilsluttet.Forkert eller omvendt.Tilsluttes den positive pol på batteriet (strømforsyning) til den positive pol af belastningen, og tilslut den negative pol på batteriet (strømforsyning) og den negative pol af belastningen gennem den anden ende af shunt; den positive pol af opladeren er forbundet til den positive pol på batteriet, og den negative pol af opladeren passerer gennem shunten.Den ene ende er forbundet til den negative pol på batteriet (strømforsyning) fase.

  • Skærm Type: Digitale Kun
  • Dimensioner: Spænding strøm KWh Watt Meter
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK
  • Mærke: TCXRE
  • Strømforsyning: DC

Tags

Tags: ciffer meter, spænding meter ca, batteri-bluetooth-skærm, 12v batteri meter, store amperemeter, modbus dc power meter, esp32 m5stack, 100 a pzem 004t, a720 batteri, 48 v batteri.

Anmeldelser

Kumarnadar
2020-09-14
5/5
Tovar Bol doruceny rychlo podla popisu. Odporucam tento obchod.
Maurice Suri
2020-08-30
5/5
Delivered in order. Thank you.