Mocsicka Pink eller Blå Twinkle Star Sky Køn Afsløre Baggrund Littler Star Baby Shower, Fødselsdag Photoshoot Baggrund

kr48.85 kr28.30
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Polyester

Billedet er klart, realistisk,stereo forstand er stærk,genanvendelige,miljøvenlige.Foldet elementer, støtte strygning og vask, nem at fjerne folder

Tynd-Vinyl

Høj kvalitet og ikke let fade;let,nem opbevaring og bære.De elementer, der sendes foldes og har folder.

Her er måder at fjerne rynker:

1) Rul det op tæt med en cylinder til 3-4 dage,vil det være ok. 2) Hvis det er nødvendigt, bedes du strygejern den bageste overflade med lav temperatur, og Det er bedst at lægge et lag af stof i midten,for ikke at ødelægge billedet.Men den krølle kan ikke fjernes helt, Så hvis du ikke kan acceptere, skal du køber med forsigtighed.

Bemærk venligst,

1. Computer skærme er forskellige i farve korrektion,diskret farve forskel er normal. 2. På samme tid,på grund af vores baggrund, materiale eller billedlig blæk i forskellige partier,baggrunden, når de udskrives vil have en meget lille forskel. 3. For at lette transport og emballage,vil blive foldet baggrund forsendelser, hvilket resulterer i krøllet.Må ikke bekymre dig,påvirker ikke at bruge.

Fotografering

Baggrunde skal holde afstand til at tage billeder.Også mange store format billeder, der kan virke en smule pixeleret.Forskellige belysning vil have forskellige skydning effekt,kan du prøve at justere lyset til at gøre dine billeder bedre.

Yderligere tjenester,Bedes du kontakte os.

1. Tilføj den øverste/nederste pocket eller hole. 2. Rullede sende baggrund. 3. Kan tilpasses til enhver størrelse. 4. Baggrunden kan være personlig mønster, tilføje billeder, ændre farve/stil. 5. Drop shipping. 6. Især fremskyndet, Behandles ordre indenfor 24-48 timer og afsendt.

FAQ

Q: Hvordan kan jeg tilpasse baggrunden til salg?A: Du kan vælge størrelsen af de direkte køb, blot har brug for at notere din anmodning på tidspunktet for betaling, jeg vil ændre billedet i henhold til din anmodning, og bekræft med dig før levering.Q: Hvordan kan jeg tilpasse baggrunden ikke er til salg?A: Du kan sende billeder eller ideer og størrelse, du ønsker at vores kundeservice,vores design vil gøre præstationen for dig, så vil jeg sende dig de gør for at bekræfte.Q: jeg har filer, der kan udskrives direkte, hvordan man kan sende til dig?A: Du fortælle os den størrelse, du ønsker.Pixel af billedet, der er bedst for mere end 3000px * 3000px, eller opløsning på mindst 300 dpi.ellers udskrive vil være slørede.Q:Hvor lang tid vil det koste at sende den baggrund til mig?A: Vi har brug for 2-3 dage til at behandle ordren, og vil der være en besked, påmindelse, når ordren er afsendt.Hvis du er ivrig efter at Få pakken, bedes du kontakte os for at vælge hurtig forsendelse.

Feedback

Hvis du ikke er tilfreds med transaktionen, er du velkommen til at kontakte mig, vil jeg svare inden for 24 timer, og prøv at løse eventuelle problemer.Hvis du vil, kan du give mig en fem-stjernet bedømmelse.Din feedback er meget vigtigt for mig, tak!

 • Pakke: Ja
 • Anvendelse: Photo studio, party decoration, celebration
 • Materiale: beregnet trykt
 • Tema: Twinkle Twinkle Little Star baggrund
 • Mærke: MOCSICKA
 • Størrelse (mm): Tilpasses enhver størrelse
 • Type: Spray Malet
 • Tilpasset: tekst eller design
 • Max. Bredde: 300cm problemfri
 • Stil: Retro, Rustic wood
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Tags

Tags: baggrund for fotografi, realistisk grøn skærm baggrunde, nyfødte photoshoot, runde dinosaur baggrund, Baggrunden, allenjoy baggrund, for photoshoot, fotografering rekvisitter voksne børn, vintage karneval baggrund, baggrunden stof.

Anmeldelser