2020 Nye Ski Ring Oppustelige Vinteren Ski Cirkel Pvc Flød Ski Board Udendørs Sne Rør Skiløb Tilbehør

kr190.68 kr131.56
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Funktioner:

*1. En stor nok opbevaring ring: Vores sne rør har en diameter på 47 cm, som nemt kan støtte to ryttere (forældre og børn) eller to børn på samme tid.Stærk nok til at holde omkring 330 pund.

*2. Robust opbevaring af ringen: Det er lavet af miljøvenligt, slagfast PVC, med en hårdhed på 60P, sider og bund har en høj modstandsdygtighed over for friktion, slid, stød og forskellige overflader.For at forbedre sikkerheden og styrke den sne rør erfaring, denne sne-røret har et par solide opererer håndtag.Den dybere sæde holder dig afbalanceret og behagelig, mens slæde!

*3. Kulde-resistente behandling: Balloner er også anvendt i produktionen, som kan gøre opbevaring af ringe tåle selv ved temperaturer så lave som -77°F. En taske er forudsat, klar til at gå på en ski tur.Gør vinteren sjovt igen!

*4. Hurtig inflation og deflation: Det dobbelt lås ventil sikrer, at forseglingen er lufttæt.Det er let at puste og deflatere i 1 hul, så der ingen luft er frigivet, når du forsøger at lukke låget.Når deflatere, den store åbning vil hurtigt at deflatere.

*5. Nyd endeløse sjov: For børn og deres forældre, som forsøger at få deres ungdom, denne ski ring er den rigtige størrelse.Med en ski-ring, du kan have en stor tid og forbinde med folk, der er tættest på dig.Perfekt som en Taksigelse eller Julegave!

Specifikation:

Produkt Kategori: Salg Ring

Materiale: Miljøbeskyttelse PVC

Hårdhed: 60 p

Vægt: 800 gram

Maksimal kapacitet: 150KG

Størrelse: 47 cm

Pakke Inkluderet:

1 * Opbevaring ring (behovet for at medbringe din egen luftpumpe, generelt luftdyse)

Påmindelse:

1. Alle billeder er professionelt farve-kalibreret, men på grund af de forskellige omgivende lys og forskellige skærm indstillinger, der kan være visse afvigelser mellem billeder og objekter, du kan se.Forstå venligst, at.

2. De data, der er manuelt målt, at der kan være visse afvigelser, men det påvirker ikke brugen.

  • Type: All Mountain
  • Materiale: PVC
  • Maksimal kapacitet: 150kg
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Produkt Kategori: Opbevaring Ring
  • Alder: Barn
  • Hårdhed: 60 p
  • Vægt: 800 grams

Tags

Tags: pro skiløb, bil bagerste hylde, slæde sne, opbevaring af voks, mini skate ski, kvindelige snesko, slæde sne rør, maytech, vinteren kvinder, snowboard rem.

Anmeldelser