Smart træning hoops trænings cyklus indendørs fitness yoga udstyr til fitness-bodybuilding-udstyr elektronisk optælling sport motion

kr540.66 kr216.29
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Smart træning hoop trænings cyklus indendørs fitness yoga udstyr til fitness-bodybuilding-udstyr elektronisk optælling sport udøver

Hoop er en sport, egnet for alle aldre.Dygtige folk kan få en bedre bevægelse og udvikling af talje, hofte og ben muskler, og effektivt at forbedre fleksibilitet og fleksibilitet af talje, hofte-og knæled.Det kan bruges ikke kun som et generelt legetøjet, men også i konkurrencer, akrobatik forestillinger, eller som vægttab apparater.Det er også en meget praktisk stykke indendørs motion udstyr, der kan bruges uden begrænsning, folk kan bruge det til at forbedre fleksibilitet, muskelstyrke og udholdenhed af hjerte og lunger på ethvert sted, til enhver tid, det er meget let at lære, er at insistere på bøjlerne udøver er godt for din sundhed.

Kort Specifikation:

#Name: tyngdekraften dropper hoops #Funktion: body building, tabe sig, motionere, fitness, osv. #Funktion: 15-24 afsnit justerbar #Talje:70-110 cm er OK at bruge #Materiale: primært miljømæssige ABS Fremstillet i Kina.

Video Instruktion:

Oversigt:

Dette hoop har små puder med lidt bump på indersiden, som vedrører brugerens mave, wihle rullende tyngdekraften dropper, disse små bump give din mave massage for at hjælpe forbruger kalorieindhold og lindring muskelspændinger.Aftagelig struktur med sektioner brugeren kan tilpasse det til en passende omkreds, er det mere let at lære og bruge end traditionelle bøjler, og det er pladsbesparende, også er lønsomt.Traditionelle bånd er alle lavet af fn-sammenklappelig hårde rør, det gør ondt, din talje og muskel i lang tid på at øve, med denne cyklus, at du ikke behøver at bekymre dig om det.Alle skal have et stykke af praktiske udøvelse af udstyr som dette.

Hvordan at installere:

1. Sat på cyklen, skal du justere det til at rette omkreds til at passe din krop. 2. Installere den inerti, bold/markøren i det spor, som er struktureret i cyklus. 3. Tryk på, og tryk fælles at forbinde den hele cyklus sammen.Nyd det!

Model display:

## 30 minutter per gang ## 5 gange for en uge ## 800 kalorier, når Efter omkring en måned af dette frequence, vil du finde ændre på din krop. *Ordentlig søvn og kost er også anbefales.

Detaljer:

15-24 afsnit for at vælge~ Miljømæssige ABS materiale med standard håndværk~

 • Type: Hårdt Rør
 • Hjem Gym: sports club
 • Funktion: indendørs fitness, bodybuilding
 • uddannelse hoop: Hoops
 • Navn På Afdeling: KVINDER
 • Alder: ALLE
 • bodybuilding: brændende kalorieforbrug
 • indendørs træningscenter: indendørs exerciser
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Fitness Fitness-Udstyr: familie bevægelse
 • Model-Nummer: hx-hlq

Tags

Tags: sport kvinde hoop, sæt indendørs cykling, rør vakuum, treadmil, pro-fitness hoop, sport top, antenne silke, disc fli, øre hoop, hoop sport.

Anmeldelser