50Amp -100Amp Circuit Breaker Nulstille tilslutningerne på bagsiden sikringsholder Bil, Båd sikringsholderen Vandtæt 12-24V Circuit Breaker Nye Bil Tilbehør

kr56.24 kr46.71
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

50Amp -100Amp Circuit Breaker Nulstille tilslutningerne på bagsiden sikringsholder Bil, Båd sikringsholderen Vandtæt 12-24V Ny

Beskrivelse:

Denne auto lyd afbryder nulstille tilslutningerne på bagsiden sikringsholder er en god erstatning for din AGU stil fuseholders.Det kan monteres på et panel eller en firewall, og vil effektivt at beskytte din ampere fra at blive beskadiget af overspænding.Du vil ikke længere nødt til at bruge penge på udskiftning af sikringer med denne tilslutningerne på bagsiden sikringsholder.Gå ikke glip af det!

Funktioner: Fremstillet af legering materiale--god elektrisk ledningsevne, høj temperatur amd modstandsdygtig overfor tryk.Skallen er high-tech vandtæt boliger--gøre den mere sikker.Switch-type auto lyd afbryder nulstille tilslutningerne på bagsiden sikringsholder-effektivt stop overspænding fra beskadige din ampere.Den unikke push button reset kan også bruges som en kill switch.En stor udskiftning af din AGU stil tilslutningerne på bagsiden sikringsholder--der er ingen grund til at bruge penge på at udskifte sikringer.

Specifikation:

Materiale: Legering og plast

Farve: Som billederne viser,

Spænding: 12-24V

A-række: 50A(sort) 60A(gul) 80A(grøn) 100(blue) (Valgfri)

Størrelse(50A, 60A): 7.8 x 5,1 cm / 3,1 x 2inch

Størrelse(80A, 100A): 9.8 X 4.1 cm / 3,9 x 1,6 tommer

Pakke Vægt: 86~91g

Antal: 1 stk

Passer Til: Bil, båd -, marine -, cykel, du bruger, mv.

Pakke inkluderet:

1 x Afbryder Nulstille tilslutningerne på bagsiden sikringsholder

Bemærk:

1. Style 1: Kvadratisk form som på billedet (50A, 60A)

Style 2: Runde form som på billedet (80A, 100A)

2. Bemærk, at 1-3cm fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

3. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard.

4. Bemærk venligst, at den nye og gamle type af dette produkt vil blive sendt tilfældigt, og sørg for, at du ikke har noget imod, før du bestiller

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Vucvoksenuddannelse.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

 • År: Circuit Breaker Nulstille Tilslutningerne På Bagsiden Sikringsholder
 • Mærke: ESTINK
 • Item Højde: 0inch
 • Item Bredde: 0inch
 • Item Længde: 0inch
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: CCC
 • Materiale Type: Legeringer og plastik
 • Model Navn: Circuit Breaker Nulstille Tilslutningerne På Bagsiden Sikringsholder
 • Emne Diameter: 0inch
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Element Vægt: 0.09kg
 • Mærkestrøm: 50A
 • Specielle Funktioner: Circuit Breaker Nulstille Tilslutningerne På Bagsiden Sikringsholder

Tags

Tags: 12v 50a circuit breaker, 40a sikringsholderen, anl sikringsholderen, 50 amp sikring, auto fuse, 30a sikringsholderen, sikringsholder, 50a sikring, 60a sikringsholderen, 12v sikring.

Anmeldelser