Fuld skærm med ramme til Samsung Galaxy S4 i9506 Sort

kr283.48
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Meddelelse | Ting at tage hensyn til, når du monterer:

På kompatible skærme, lysstyrken er ikke identisk med den oprindelige.

Skærmen ifølge producenten kan have en blå, gul, pink eller hvid blæk.

Det fører ikke til monteringsvejledningen, som følger det, at det er et emne for specialiserede butikker.

Hvis det er nødvendigt til installation, vi leverer i monteringssæt, selvklæbende så godt.Hvis den skærm, der har pre-anvendes lim, den flydende lim i billedet vil ikke blive leveret, da det ikke er nødvendigt, og hvis det er til at blive anvendt dette kan føre til forkert montering.

De værktøjer, der tilbydes, er basicas, nogle modeller kan have behov for nogle særlige værktøj, at sættet ikke har.

ARTIKEL SKRØBELIGT : Vi anbefaler, at disse er skrøbelige genstande, som bør håndteres forsigtigt, når du redigerer, hvis ikke, ender med at bryde.Krystal er meget svag, og med den simple tryk, hvis du ikke gå omhyggeligt, kan du bryde.Det begynder at være sej, når det er monteret, og har en solid base, der ligger bag.Stadig, en kompatibel skærm altid vil være mere skrøbelige end en original.

TYKKELSE : TFT-skærme, som er angivet i titlen, er altid tykkere og har en lavere opløsning, så det er vigtigt at have teknisk viden til din installation, er det ikke nok at tage af, ren og pasta.Hvis du gør, er at tage ud, rengøring og indsætte fra vores synspunkt, du er ikke en tekniker, nogle gange formidler rammen skal fjernes, osv.For at lave en korrekt installation.

Vi tilbyder ikke tutorials, eller samling af tips.Hvis du ikke er sikker på hvordan at montere, kan du bruge vores afhentning, reparation og levering.Du kan altid spørge os om priser, men om et skøn, det kan variere mellem 30 og 40 euro.

Pre-anvendt lim på bagsiden på ramme-skærme

Selv om den selvklæbende kan vises i foto, pre-anvendt strimler, dette afhænger meget af partiet.Billedet er generisk og kan ikke have, at lim.

LYS VASK

På understøttede skærme, heatsink ikke er til stede, selv om det foto, der viser det.Dette gør de knapper, der lyser op på en ensartet måde.

Trykpunkter | Skygger

Hvis der efter en forsamling, viser skærmen trykpunkter, der er defineret som en farveændring, det er på grund af en dårlig installation.Bag ikke er blevet renset ordentligt, eller der er en skrue, der gør pres, eller bøjet chassis.Et chassis, der er boliger, der er bøjet, selv om 1MM, for en stiv glas er nok til at skabe et pres punkt, der skifter farve på hvid baggrund til en gul, og så i sort, når lcd ' et stopper med at arbejde.Må ikke forveksle dette med en død pixel, som er en fabrik defekt, som er knap mærkbar på hvid baggrund.

UDSEENDE

De artikler, der er dedikeret til teknisk service, og kan ikke bære en dedikeret boks til salg, som en parfume.Når det kommer til artikler, der er dedikeret til teknisk service, de ikke vil se det samme, som en artikel, dedikeret til forbrug, til de offentlige.Selv om de ser ud til at blive brugt af bag, som en skærm, der bærer nogle voldene i ryggen, hvor det passer huset, dette betyder ikke, at de er brugte varer.Du behøver ikke betale opmærksomhed til den del, du ikke kan se inde i telefonen.

  • Kompatible Mærker: Samsung
  • Certificering: CE
  • Touch-Skærm Type: Kapacitiv Skærm
  • Punkt Betingelse: Ny
  • Oprindelse: ES(Oprindelse)
  • LCD-Kit: Ja

Tags

Tags: for samsung s4 skærm, s4 samsung skærm, display s4, mi4i touch skærm udskiftning, samsung i8730 touch skærm, billig samsung galaxy s4 lcd-skærm, original samsung galaxy s4 lcd-skærme skærm, plenka, samsungsamsung galaxy s4 lcd-skærm, display s4 samsung.

Anmeldelser