Venom Emhætte Vakuum First Aid Kit Uden Slange Gift Bee Venom Blod Emhætte Pumpe Overlevelse Redde Nødsituation Sikkerhed Værktøj

kr79.78 kr55.88
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Beskrivelse:

Til Fjernelse af Giftstoffer fra slangebid, Bi-og hvepsestik, myggestik, og Mere

Den Emhætte Vakuum-Pumpen er designet specielt til at give den mest magtfulde suge til rådighed for sikker udvinding af venoms og giftstoffer.

Da Extractor er dobbelt kammer pumpe action er så magtfulde, vil du ikke nødt til at bruge farlige skalpel knive eller knive, der er forbundet med mindre effektive bid-kits.Fordi det er en pumpe, og ikke en sprøjte, det er let at bruge med én hånd.

Du skal bare vælge, hvilken af de fire plastik kopper bedst dækker bidt område, vedhæfte den til pumpen, så et enkelt tryk på stemplet i bund med tommelfingeren og Emhætte Pumpen hurtigt og effektivt at fjerne venoms og giftstoffer fra under din skin.By simpelthen rengøring af kopper efter hver brug, kan du sikkert genbrug pumpen igen og igen.

Den Emhætte, kan mest effektivt hente gift fra de dele af kroppen, der er uden for kroppen.I kødet områder af kroppen, såsom lægmuskler venom kommer ind i kredsløbet meget mere hurtigt og Emhætte er ikke så effektive i at fjerne giften i disse områder.Hentning af venom kan forbedre din behandling resultater.

Information:

Størrelse: omkring 12,5*8*3cm

Vægt: ca 95g

Liste:

1 STK/Pakke

  • Drop shipping: Støtte
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: FLØJTER

Tags

Tags: samler pollen, ravinsara, creme venom, emhætte gift, gips med bee venom, mosquito vakuum, insekt støvsuger, livet venom vakuum pumpe emhætte, vandsug pumpe, bee pollen.

Anmeldelser