DC12-36V 3A 90-110/120/150 PSI Universal Bil Kompressor Skifte lufttryk Kontrol Skifte 1/8-27NPT

kr42.18 kr37.11
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

DC12-36V 3A Universal Bil Kompressor Skifte Air Pressure Control Switch

Funktioner: 100% helt nye og høj kvalitet.Høj kvalitet metal materiale, boliger sikrer holdbarhed og lang levetid.Nem betjening, nem at bruge, for kompressor.Trykområdet er mellem 90psi og 150psi(valgfrit).Det er en fantastisk erstatning for din ødelagte eller for gamle.

Specifikation:

Betingelse: 100% helt nye

Materiale: metal + plast

Farve: sort

Tråd: 1/8-27NPT, Tråd DIA: 8mm

Tryk: 90-110psi, 90-120psi, 120-150psi(valgfrit)

Strømforsyning: DC12/24/36V 3A, AC125V 8A, AC240V 5A

Varighed: mere end 30.000 gange

Størrelse: 4.6 * 2.3 cm/1.8 * 0,9

Pakke Vægt: ca. 26g/0.9 oz

Pakke liste:

1 x trykafbryder

Bemærk:

Tillad 0~1 inch fejl på grund af manuel måling, tak for din forståelse.

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Vucvoksenuddannelse.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis prod u ct(s) er (er) ikke som annonceret.

  • Element Type: Skifter
  • Mærke: VBESTLIFE
  • Skifte Type: Trykafbryder
  • Certificering: CCC
  • Garanti: 3 Måneder
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Tags

Tags: hibride smykker sæt, kompressor dæk, brand skull, kat pet klapvogn, neglelak shaker, styrekort for mach3, bar pumpe, steper, playstation hud, machin pumpe.

Anmeldelser

Fake0164
2020-08-21
5/5
아직사용전입니다만 관찮을꺼같아요~